L’Espai Feminista d’EU Xàtiva organitza un taller sobre ‘Violència de Gènere i Amor Romàntic’

El proper dissabte dia 11 Esquerra Unida Xàtiva ha organitzat un taller sobre la violència de gènere i la seua relació amb “l’amor romàntic”. Aquest taller començarà a les 11 del matí, tindrà una durada de dos hores aproximadament i estarà impartit per Mar Vicent a la seu d’aquest col.lectiu al Carrer Sant Francesc.

El col.lectiu d’Esquerra Unida, manté entre els seus objectius principals la lluita per l’eradicació de la violència masclista. La regidoria de dona i igualtat que ostenta la Regidora d’EU Cesca Chapí no ha cessat d’organitzar activitats de conscienciació, rebuig, visibilitat i lluita front aquest tipus de terrorisme que ja ha matat 8 dones en poc més d’un mes.

Segons ha manifestat Mar Vicent, coneguda activista feminista i de defensa dels drets de la dona, aquest taller tracta sobre “les perilloses idees que el concepte de l’amor romàntic propaga entre la societat. Una forma d’entendre l’amor que el converteix en eina de control i submissió de les dones, generant així dependències tòxiques de letals conseqüències”

Des d’Esquerra Unida vol així continuar sensibilitzant sobre la importància d’unes relacions igualitàries entre les persones basades sempre en la llibertat i el respecte mutu perquè sols així no hi haurà espai per a la violència masclista. Amb aquest taller el col.lectiu dóna espai a la formació de dones i homes cap a l’eradicació de conductes i pensaments que potencien la violència en les relacions de parella.

Per participar en el taller només cal acudir a la seu d’Esquerra Unida el proper dissabte a les 11 del matí.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 5 =