L’Escoleta Infantil «Els Menuts» de la Font serà gratuïta el curs 2018-2019

L’Escoleta Infantil «Els Menuts» acaba de celebrar la graduació del seu alumnat amb novetats. La més destacada, la gratuïtat que gaudiran tots els xiquets matriculats per al proper curs 2018-2019. Una iniciativa amb la qual l’Ajuntament pretén fomentar i facilitar l’accés a la mateixa a totes les famílies de la Font de la Figuera.

El Pressupost Municipal 2018 de la Font de la Figuera va fixar les seues línies directrius a frenar la despoblació del municipi. Una de les més importants es veurà reflectida en l’inici del curs 2018-2019, amb la gratuïtat del primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys).

Tal com han manifestat l’alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora d’Educació, Verónica Reyes, «agraïm l’ajuda de la Conselleria per poder dur a terme iniciatives com la gratuïtat del curs 2-3 anys, a la qual se sumarà la de l’ajuntament per als cursos 0-1 i 1-2 anys». Però no serà l’única. Fa unes setmanes, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vicepresidenta de la Diputació, M. Josep Amigó, presentaven el Conveni de col·laboració entre institucions anomenat Pla de Manteniment d’Escoles i Centres Educatius 2018/2019 en el qual li corresponen a la Font de la Figuera 38.000 € per l’Escoleta Infantil «Els Menuts», 38.000 € per a l’Escola Permanent d’Adults i 140.000 € per al CEIP Mare de Déu dels Xics.

«És evident l’alegria de l’arribada d’aquests diners per poder fer les inversions que el centre necessita, com també que caldrà valorar les prioritats i necessitats una vegada revisat amb deteniment el contingut i les bases del Pla junt a la direcció del centre i l’AMPA», afirmen des de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 11 =