Canals valora organitzar un Camp de Voluntariat per a joves europeus

A l’encontre, produït recentment entre el Centre Jove de Canals, Xarxa Jove de l’IVAJ i la Regidoria de Joventut, es valoraren noves accions beneficioses per a la localitat i els seus joves.

En primer lloc, el delegat de Xarxa Jove en la Costera va començar la reunió felicitant a la Regidoria, en el seu nom i en el de l’IVAJ, per la campanya Viu l’Estiu 2018, amb la qual s’ofereix una amplia i variada gamma d’activitats que cobreixen tots els mesos d’estiu i diferents etapes juvenils.

Tot seguit es van abordar els projectes de l’IVAJ que es podrien dur a terme de cara al curs vinent, així com la possibilitat de tindre a Canals un camp de voluntariat en 2019 amb el qual rebre a joves de tota Espanya i Europa, tenint en compte a més, que amb la seua visita s’aprofitaria per a promocionar les oportunitats turístiques de Canals, donant-los a conèixer el poble i el seu entorn.

Altre tema de conversa va ser la sol·licitud de dos subvencions a l’IVAJ abans que acabe el termini, una per a subministrar equipament al Centre d’Informació Juvenil del Centre Jove i altra per a reforçar la gran varietat d’activitats que es duen a terme des de la regidoria de Joventut.

Per últim es va parlar de la intenció de què el programa Jove Oportunitat-JOOP de l’IVAJ estiguera a Canals per tal d’acollir sessions d’assessorament i motivació destinades a joves que es troben fora del sistema educatiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis − 1 =