L’Escoleta de pasqua de Xàtiva t’invita a conéixer les cultures del món

Escoleta de pasqua 2019

La Regidoria d’Educació informa que els dies 18,23,24,25,26,29 i 30 d’Abril, estarà en funcionament l’escoleta de Pasqua. La proposta d’any és: Vols tindre el món al teu abast?, Faràs un viatge per les diferents cultures, per a conéixer les tradicions de cada territori.

Els pares interessats a apuntar als seus fills ho poden fer inscrivint-los via presencial (Casa de les Dones) o Via telemàtica. El preu de la matrícula es fixa en 25 euros i hi ha 40 places disponibles. L’horari és de 9,30 a 13.00 hores, encara que l’horari per a la recollida dels xiquets s’allarga fins a les 14. També hi ha un servei d’escola matinal de 8 a 9 hores.

El lloc de celebració de la escoleta de Pasqua és el CPEIP Gozalbes Vera.

Informació i Inscripció: El pagament de la matrícula de 25 € es realitzarà via telemàtica a través de la plataforma de Gestió d’Autoliquidacions de l’Ajuntament de Xàtiva (enllaç: https://applicationhome.es/autoliquidaciones_xativa/escuela_pascua) o mitjançant transferència bancaria (indicant en concepte el nom de xiquet/a) a favor de l’Ajuntament de Xàtiva en el C/C ES13 2045 6008 71 1100000168 (Caixa Ontinyent).

Posteriorment al pagament, hi ha que entregar a la Casa de les Dones la inscripció i el justificant del pagament.

A càrrec de l’Ajuntament de Xàtiva i La Mona.

No hay comentarios

Dejar respuesta