L’Escola de Nadal de Canals obri les inscripcions hui dilluns

La regidoria de Joventut organitza a través del Centre Jove una nova edició de l’Escola de Nadal, dirigida als xiquets de 3 a 12 anys, i que es farà a les mateixes instal·lacions juvenils ubicades junt al poliesportiu municipal, com ve celebrant-se les últimes edicions, del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

L’Ajuntament de Canals continua apostant per aquesta activitat amb l’objectiu d’afavorir la compatibilitat entre la vida laboral i la familiar en l’època de les vacances escolars.

Enguany l’horari de l’escola és de 9:30 a 13:30 hores. Durant aquest temps, els xiquets podran gaudir i aprendre amb nombroses activitats com teatre, música, plàstica, anglés, treballs manuals o jocs. A més, seguint amb l’objectiu encetat l’any passat d’oferir una Escola de Nadal inclusiva, es dóna la benvinguda a tots els xiquets amb capacitats diferents o que requereixen una atenció especial.

La matrícula està limitada a 100 assistents i les inscripcions es podran fer des de hui i fins al 20 de desembre en Ca Don José. El preu d’aquesta serà de 24€ per als empadronats en Canals i de 30€ per als que siguen de fora de la localitat.

D’altra banda, els joves de 12 a 17 anys podrangaudir de totes les activitats programades per a ells des de la Regidoria de Joventut del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener enmarcades en el programa Love Canals. Per a inscriure’s ja es pot passar per la Casa de la Cultura “Ca Don José” fins al 20 de desembre.

Aquesta iniciativa ofereix activitats als estudiants de Secundària en horari de 10:00 a 14:00 entre les que destaquen eixides a Xàtiva i València per tal de conèixer i posar en pràctica tècniques de fotografia urbana, així com una acampada a El Túnel de Canals. El preu de matrícula és de 39€ per als empadronats en Canals i 46€ per als que són d’altres localitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =