L’Escola d’Estiu de Xàtiva obri el termini de matriculació el 7 de juny

L’objectiu és afavorir la corresponsabilitat de les famílies perquè mentre els adults treballen, els més menuts puguen gaudir d’un oci educatiu i saludable

Xàtiva, 06 de juny de 2024.- Hui s’ha presentat en roda de premsa l’Escola d’Estiu Municipal 2024 i que iniciarà el període d’inscripció a partir de demà 7 de juny. Este any l’Escola d’Estiu es posarà en marxa l’1 de juliol i finalitzarà el dia 26 del mateix mes, amb una durada total de quatre setmanes.

L’escola estarà dividida en dos espais per a inscriure’s segons proximitat, el Gozalbes Vera i Les Pereres. El Gozalbes Vera estarà obert a xiquets i xiquetes d’entre 2 i 12 anys i comptarà amb 75 places per tal d’assegurar una atenció de qualitat. L’activitat d’aigua diària es realitzarà en les mateixes instal·lacions per als xiquets i xiquetes de 2 a 5 anys i la resta la realitzarà a la Piscina Murta. L’espai de les pereres estarà obert a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys, comptarà amb 225 places i l’activitat diària d’aigua es realitzarà a les mateixes instal·lacions.

El preu és una matrícula fixa de 25 € setmanals i disposa de serveis opcionals d’acollida al matí de 8.00 a 9.00 h o al mig dia de 13.00 a 14.00 h. El preu és de 5 € setmanals per un dels serveis o de 10 € setmanals pels dos serveis. També hi ha disponible servei d’autobús per 14 € setmanals amb eixida a les 8.30 h i recollida a les 13.00 h.

Els passos a seguir per a realitzar la inscripció són els següents. En primer lloc, s’ha de realitzar el pagament de la matrícula mitjançant el següent desplegable d’autoliquidació (https://etributaxativa.gcm-ah.com/autoliquidaciones_xativa/escuela). El pagament es podrà efectuar per setmanes completes o per setmanes alternes, incloent-hi o no els serveis opcionals que pots triar al desplegable de l’autoliquidació.

En segon lloc, per a formalitzar la matrícula, s’ha d’accedir mitjançant un dels QR que es troben al cartell adjunt de l’Escola d’Estiu Municipal 2024. Este conduirà l’usuari a un formulari on s’hauran d’emplenar les dades corresponents. També es pot accedir mitjançant els següents enllaços:

Per a les Pereres: https://docs.google.com/forms/d/1mODfypFKH86qfKi4xY2ZwkG_S2H33T0q3kSwOPpdtTU/edit

Per al Gozalbes Vera: https://docs.google.com/forms/d/1dsUhD4dA0vrihzecYxIINd_-52nrS9u-prdc6cp_rxM/edit

Abans de finalitzar és imprescindible adjuntar el justificant de pagament fet prèviament mitjançant l’autoliquidació. El document es pot adjuntar en format PDF, PNG O JPG.

En cas de fer la inscripció per setmanes, es realitzarà com a més tard, el dijous anterior de cada setmana pagada abans de les 23.59 h, mitjançant autoliquidació via telemàtica des de la pàgina web. I a més, s’hauran d’emplenar un formulari per cada setmana d’inscripció. En canvi, si s’opta per la inscripció a tot el mes, sols s’ha de fer un pagament i s’ha d’emplenar un formulari.

«Si hi ha intenció d’inscriure’s tot el mes és recomanable fer un únic pagament i no pagar setmana a setmana, ja que d’esta manera es poden assegurar la disponibilitat completa», ha expressat Vicent Lluc, regidor d’Espots. I ha afegit: «Anime a totes les xiquetes i xiquets d’entre 2 i 16 anys a apuntar-se i gaudir de totes les activitats que tenim preparades i que de segur passaran uns dies molt entretinguts».

«Com a ciutat educadora cal tindre cura dels espais d’educació no formal i tindre molt present la corresponsabilitat de les famílies. D’esta manera, mentre els adults treballen, els més menuts i menudes poden gaudir d’un espai d’oci educatiu i saludable. Des de l’Ajuntament fem este esforç perquè tots i totes puguen gaudir al màxim de l’estiu i s’acomplisquen les expectatives d’aquells que ja coneixen l’experiència», ha insistit Amor Amorós, regidora d’Educació.

Per a més informació les persones interessades es poden posar en contacte per telèfon al número 96 228 18 03 o presencialment a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 h i de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta