La Mancomunitat la Costera-Canal participa en la II Trobada dels EEIIA de la Comunitat Valenciana

La jornada estava organitzada per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

Xàtiva, 6 de juny de 2024 – Ahir va tindre lloc el II Encontre dels Equips Específics d’Infància i Adolescència (EEIIA) en el que, l’equip d’intervenció de serveis socials d’atenció primària de la Mancomunitat, va participar activament. També va comptar amb la presència d’altres recursos fonamentals com els Punts de Trobada Familiar (PTFs) i els centres d’atenció diürna.

Durant la jornada, es van abordar temes crucials per a la millora de la intervenció social, destacant especialment l’escolta i participació dels xiquets, xiquetes i adolescents en els processos d’intervenció. En este context, es van presentar documents estandarditzats i metodologies de treball dissenyades per a arreplegar de manera efectiva les opinions i manifestacions dels menors, assegurant així el seu dret a ser escoltats i considerats en totes les etapes del procés.

«Esta trobada subratlla el compromís continu dels serveis socials de la Mancomunitat a promoure i protegir els drets de la infància i adolescència, així com a millorar els procediments d’intervenció per a adaptar-se millor a les seues necessitats i perspectives», ha declarat el president de l’entitat, José Luis Gijón.

No hay comentarios

Dejar respuesta