L’Escola d’Estiu de l’Alcúdia de Crespins celebra el seu final de curs amb música i balls

L’Escola d’Estiu organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va celebrar divendres passat el seu final de curs. En total 170 infants de l’Alcúdia de Crespins i d’altres municipis de la comarca de la Costera hi han participat en l’escola estiuenca.

Festa de l’Espuma, balls i la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins van posar el punt festiu i musical amb què les xiquetes i xiquets celebraren l’últim dia de l’escola més participativa des que l’ajuntament va posar en marxa la iniciativa. A més va tindre lloc una jornada de portes obertes en la qual els pares i mares van poder festejar amb els seus fills el final de curs.

Amb tot això, s’ha posat fi aquest any a l’Escola d’Estiu que ha batut el seu rècord de participació i que ha estat marcada per l’oci, la convivència, i l’aprenentatge. «Enguany s’han duplicat les inscripcions en relació amb la passada edició», fet que per a nosaltres «és una satisfacció», ha explicat l’edil de l’àrea, Maite Juan, qui a més ha recalcat «la quantitat d’activitats que s’han dut a terme i que han fet possible que les i els assistents s’ho passaren d’allò més bé».

Un èxit de participació que ha estat possible en part gràcies al preu de l’escola que ha sigut de 35 euros. «Este programa compta amb una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual cosa des de l’Ajuntament hem pogut posar un preu assequible per a totes les famílies», ha remarcat Juan.

Finalment, la regidoria ha donat les gràcies a les i els monitors, a l’empresa i als i les treballadores de l’Ajuntament perquè gràcies a elles i ells s’ha pogut dur endavant «una escola com la d’aquest any».

No hay comentarios

Dejar respuesta