L’Escola d’Estiu de Canals finalitza amb èxit i amb rècord d’assistència

Al voltant de 180 xiquets, entre 3 i 12 anys, han participat de l’Escola d’Estiu Municipal que ha sigut organitzada des de la regidoria de Joventut amb l’objectiu de continuar oferint alternatives lúdiques i educatives per als més menuts i joves durant les vacances.

Escola-Estiu-canals-1Des del 2 de juliol fins al 24 d’agost, al CEIP José Mollà, s’ha portat a terme l’Escola d’Estiu, una de les activitats emmarcades en el programa Viu l’Estiu Jove 2018. Les inscripcions han sigut quinzenals i amb varietat d’horaris ja que s’han ofert tres possibles torns per a cada quinzena.

Els més menuts han pogut aprendre amb activitats molt diverses com tallers, jocs, música, teatre, anglés i manualitats. Aquest any destaquen els treballs amb material reciclat que ha ajudat a conscienciar als més menuts sobre la importància de cuidar el Medi Ambient. A més, cada dia han gaudit d’un temps de piscina al poliesportiu municipal.

Escola-Estiu-canals-3Per al regidor de Joventut, Ricardo Requena, “l’Escola d’Estiu cada any se supera, però aquest any ha sigut un èxit absolut”. Ha afegit que “les xifres d’assistents són molt bones, més inscrits que en anteriors edicions, però el millor és la satisfacció dels xiquets, de les famílies i dels 20 monitors que han treballat dia a dia”.

Escola-Estiu-canals-4

Escola-Estiu-canals-2

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × cuatro =