L’Escola d’Adults de Canals inicia el nou curs amb 300 alumnes

Una actuació del mag Carlos Barfi va servir per inaugurar el curs del Centre de Formació de Persones Adultes de Canals que va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Ricardo Requena.
Per a aquest exercici, l’EPA compta amb 300 alumnes, sent els estudis més demandats la titulació en secundària i l’anglès.
La directora del centre, Fina García, es va dirigir als presents molt satisfeta de poder continuar amb la tasca educativa i social que hi ha darrere d’una EPA i va informar, a més, de les novetats que aquest nou curs presenta com són les tertúlies literàries que tindran lloc els divendres de 10:00h a 11:00h hores; la posada en marxa de l’aula d’aprenentatge amb tutories i el servei d’orientació tant a nivell professional, laboral i d’estudis, dirigit sobretot a la gent jove.
L’acte va servir també per acomiadar a Isabel Real com presidenta de l’Associació d’Alumnes i donar la benvinguda a Xiomara Asensi, qui va agrair la confiança i suport que està rebent des que va assumir el càrrec fa unes setmanes.
Finalment, el regidor d’Educació va aprofitar per anunciar una bateria d’activitats que seran ofertades a l’alumnat i organitzades des de la mateixa regidoria.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + cinco =