El Fons Valencià viatja a Bolívia per a fer un seguiments dels projectes desenvolupats al país

Toni Sánchez, Vicepresident del Fons Valencià per la Solidaritat i Tinent d’Alcalde de Canals, ha encapçalat una delegació del Fons que al llarg de la setmana passada s’ha desplaçat a Bolívia i ha conegut en detall els projectes de cooperación descentralitzada que l’entitat ha finançat i està portant a terme al país amb les seues contraparts bolivianes.
La delegació va estar del 8 al 14 d’octubre a Bolívia, desplaçant-se a les províncies de Chiquitos, José Miguel de Velasco i Guarayos on el Fons centra la seua activitat en els sectors de Drets Humans, Gènere, Joventut i Governança. En concret són cinc els municipis d’estes tres províncies on l’entitat està realitzant actualment projectes de desenvolupament i d’assistència tècnica.
La delegació del Fons també ha conegut l’activitat que han desenvolupat els tècnics municipals del programa “Experts Municipals Voluntaris” que al llarg de les darreres dos edicions han dut a terme les seues assistències tècniques en els municipis de Concepción, San José i San Javier, les quals es relacionen amb projectes i iniciatives municipals del sector turístic, de gènere i cultural.
A l’agenda més institucional, la delegació també ha tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb el Cònsol General d’Espanya a Santa Cruz de la Sierra i el Secretari General del Govern Departamental de Santa Cruz.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 5 =