L’escola ciutadana Toni Cabezón presenta la seua programació fins a finals d’any

La Regidoria de Participació ofereix dos cursos de formació i unes Jornades Associatives

L’Escola Ciutadana Toni Cabezón començarà la seua oferta formativa el proper dijous 26 de setembre, amb la realització del curs “Comunicació efectiva, gestió d’equips i dinamització de la participació”, on es posaran en pràctica estratègies de comunicació, dinamització i bones pràctiques amb l’objectiu de millorar la implicació de les persones associades en la presa de decisions i posada en marxa d’activitats i projectes de les entitats ciutadanes.

Altra de les cites tindrà lloc el dijous 24 d’octubre, amb la programació del curs “Realització i control de projectes associatius”, en el que les persones participants aprendran a dissenyar projectes, tècniques avaluatives i gestió de recursos econòmics.

Finalment, per al dissabte 23 de novembre, estan previstes unes Jornades Associatives i de Participació en les que es donaran a conèixer, entre d’altres, el projecte de Pressupostos Participatius decideiXàtiva’20, a més del projecte d’investigació realitzat per la Universitat de València sobre “Òrgans estables de Participació Ciutadana a la ciutat de Xàtiva”. Durant aquestes jornades es plantejaran diferents dinàmiques i tallers basats en la participació activa de les persones inscrites, generant un espai de trobada i treball en comú.

Segons la regidoria de Participació Ciutadana, Lena Baraza, “aquesta programació està feta per donar resposta a les necessitats del moviment associatiu facilitant recursos i eines que facen possible la millora del treball fet des del moviment associatiu”. Respecte a les Jornades, Baraza ha destacat que “considerem molt important generar espais d’encontre i treball en comú entre el conjunt del moviment associatiu, per tal de conèixer la seua opinió en qüestions i projectes concrets com poden ser els Pressupostos Participatius o els diferents consells sectorials de participació constituïts a Xàtiva”.

Els dos cursos ofertats es realitzaran a la Casa de les Dones de Xàtiva (Plaça Espanyoleto), mentre que les Jornades Associatives es desenvoluparan a la Casa de Cultura. Per a participar en aquestes activitats és necessari realitzar inscripció prèvia al correu electrònic participacio@ayto-xativa.es, o al telèfon 96 228 98 47.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 2 =