L’Escola Ciutadana Toni Cabezón dóna a conèixer la seua activitat semestral

La primera cita serà la propera setmana per tal de preparar el Decideix Xàtiva 2020, i també hi ha altres dos cursos programats

L’Escola Ciutadana Toni Cabezón, destinada a la formació associativa i ciutadana de Xàtiva, ha fet públic el calendari d’accions que es realitzaran en el primer semestre d’aquest any 2020.

La primera cita tindrà lloc el proper dijous 23 de gener, de 18:30 a 20:30 de la vesprada a la Casa de la Joventut. Es tractarà d’una sessió formativa destinada al grup motor que s’encarregarà de gestionar el Decideix Xàtiva 2020. La necessitat d’aquesta formació va eixir de les Jornades de Participació del passat mes de novembre, en vistes a millorar el treball realitzat per aquest grup motor, conformat per veïns i veïnes de la ciutat.

La segona cita d’aquesta Escola Ciutadana serà un curs que tindrà lloc entre el 26 de març i el 2 d’abril a la Casa de les Dones, en horari de 16:30 a 20:30 de la vesprada, i que es titularà «Com transformar la nostra associació en un espai igualitari. El curs servirà per tractar la perspectiva de gènere al moviment associatiu, facilitat eines aper tal d’integrar la igualtat com a millora associativa.

Per últim, el curs «Processos participatius amb infància», adreçat al conjunt d’entitats que treballen o volen treballar amb població infantil des de l’educació al temps lliure, tindrà lloc a la Casa de la Joventut de Xàtiva els dissabtes 9, 16 i 23 de maig, en horari de 16:30 a 20:30 de la vesprada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 12 =