L’Escalante estrenarà dues produccions pròpies dirigides pels valencians Gabi Ochoa i Xavi Castillo

‘Vives’, de la companyia El Punto G, reflexiona sobre l’educació i el llibre com a ben material i espiritual i ‘Els viatgers del temps’, de Pot de Plom Teatre, descobreix a una intrèpida companyia de còmics ambulants en mons imaginaris.

L’Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, estrenarà en febrer en el Teatre El Musical (TEM) dos espectacles en valencià que aprofundeixen en la nostra història més recent i que viatgen per les ribes del temps: Vives, de la companyia El Punto G, i Els viatgers del temps, de Pot de Plom Teatre.

ASSAIG-VIVES-diaridigital.esCoincidint amb el cinquè aniversari del que es va denominar Primavera valenciana s’estrenarà Vives, una obra dirigida per Gabi Ochoa que acostarà els estudiants de Secundària i el públic en general als successos reals esdevinguts en l’Institut Lluís Vives al febrer de 2012.

Es tracta d’una proposta escènica que pretén fer una reflexió sobre l’educació, sobre la seua evolució (i involució), i sobre el llibre com a ben material i espiritual. Es representarà del 8 al 12 de febrer; amb funcions escolars el 8, 9 i 10 de febrer i oberta al públic el diumenge 12 a les 18:00 hores.

Els-viatgers-dels-temps-diaridigital.esDesprés de viatjar a la nostra història més pròxima, l’Escalante ens convidarà a conèixer Els viatgers del temps, creació de Pot de Plom Teatre dirigida per Xavi Castillo, una obra en la qual descobrirem a una intrèpida companyia de còmics ambulants que en realitat són un grup de científics el “carromato” dels quals és un prototip de màquina del temps amb la qual es transporten a diferents èpoques i mons imaginaris per a completar les seues recerques. Humor, art i diversió garantits. Es representarà del 15 de febrer al 23 de març, amb funcions obertes al públic el diumenge 26 de febrer i el 5 de març a les 18:00 hores.

L’Escalante oferirà més informació sobre aquestes produccions en una roda de premsa a principis de febrer en la qual participarà Rosa Pérez Garijo, diputada de Teatres, Memòria Històrica i Inclusió Social, els dramaturgs Gabi Ochoa i Xavi Castillo, i el director de l’Escalante Josep Policarpo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + diecisiete =