Les tres regidores de Compromís a l’Ajuntament de Xàtiva es done de baixa del partit

Cristina Suñer, Pilar Gimeno i Empar Penadés, les tres regidores de Compromís a l’Ajuntament de Xàtiva han sol·licitat hui la baixa de militants del Bloc. La desconfiança i falta de suport durant aquests últims anys tant per part de l’executiva local com de la nacional estan entre els motius de la seua baixa. Consideren que no s’ha valorat el seu treball com a representants municipals i que han estat “molt soles”. cristina-compromis-diaridigital.es-2La tinent d’alcalde i quatre vegades candidata als comicis, Cristina Suñer, ha manifestat “Ens sentim dolgudes i ens anem del Bloc amb la faena ben feta i amb orgull”. “No hem vingut a fer política més que basada en aquest principi connectat amb l’esquerra i amb una sèrie de valors que no estem disposats a renunciar”

Setze militants del Bloc han comunicat la seua baixa del partit a Xàtiva després de manifestar la seua disconformitat amb la gestió desplegada per la direcció local. Aquestes baixes deixen al Bloc molt afeblit perquè representen aproximadament a un terç de la militància. El partit té prop de 50 militants a Xàtiva.

cpmromis-diaridigital.esNo han tancat les portes a tindre presència en les pròximes eleccions municipals. El seu comiat com a militants ha tingut moments molt emotius amb una reconeixement especial a la trajectòria política i pública de Cristina Suñer. Fins a juny continuaran en l’equip de govern com a membres del grup Compromís.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 1 =