Les Paelles tornen a la Fira de Canals

Arriba una nova edició de les populars paelles a la Fira de Setembre, organitzades per la regidoria de Fira i Festes i amb la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal. Enguany se celebraran el divendres 15 de setembre, a partir de les 22.30 a la Zona Jove «Quatre Camins», com ve sent habitual des dels últims anys. A aquest espai es repartiran també els condiments de 20.00 a 22.30 el mateix dia.

Per a inscriure’s caldrà acudir al Poliesportiu Municipal el dimecres 6 de setembre, de 12.00 a 13.30h. El preu per paella és de 14 € i la inscripció es realitzarà personalment, repartint des de l’organització sols un tiquet per persona. L’abonament es farà en lliurar el tiquet i el nombre màxim de paelles repartides serà de 300, amb 10 places per a cadascuna. Per tal d’assegurar la màxima participació, es comprovaran que les taules hagen sigut ocupades pels posseïdors dels tiquets.

Des de l’Ajuntament de Canals es prega a tots els assistents que facen bon ús de l’espai i materials municipals. Cal col·locar el cartó que s’adjudica a cada paella en la base del calder, i per tal d’evitar ratllades al mobiliari urbà no està permés introduir al recinte retoladors permanents, així com tampoc s’autoritza la consumició de begudes alcohòliques per part dels menors d’edat.

paelles2-de-canals

No hay comentarios

Dejar respuesta