Les Paelles continua sent un dels actes més destacats a la Fira de Setembre de Canals

Arriben, un any més, les populars paelles a la Fira de Setembre organitzades per la Regidoria de Fira i Festes i amb la col·laboració de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

Com ja és habitual des dels darrers anys, aquest esdeveniment tindrà lloc a la Zona Jove “Quatre Camins” el divendres 13 de setembre a partir de les 22:30h. En el mateix lloc hi haurà una zona determinada on es repartiran els condiments des de les 20:00h fins les 22:30h del mateix dia.

Per a inscriure’s caldrà acudir al Poliesportiu Municipal el dimecres 4 de setembre a partir de les 12:00h fins les 13:30h. El preu per paella és de 14€ que s’abonaran en el moment de la recollida del tiquet. La inscripció es farà personalment i només donarà un tiquet per persona.

El nombre màxim de paelles serà de 300 amb 10 places cadascuna. Per tal d’assegurar la màxima participació, durant l’esdeveniment es comprovarà que les taules hagen sigut ocupades pels posseïdors dels tiquets.

Des de l’Ajuntament de Canals es prega a tots els assistents que facen bon ús de l’espai i materials municipals. Cada paella disposarà de cartró per a col·locar-lo en la taula com a base del calder. A més, per tal d’evitar ratllades al mobiliari urbà no està permés introduir al recinte retoladors permanents, així com tampoc s’autoritza la consumició de begudes alcohòliques per part dels menors d’edat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − 4 =