L’Ajuntament de Canals s’interessa pel Molí Vell

El passat diumenge 1 de setembre, el regidor de patrimoni Pere Martínez i el primer tinent d’ alcalde de l’Ajuntament de Canals Vicent Tornero, van visitar junt amb una àmplia representació de l’Associació Cultural La Pebrella els interiors del Molí Vell o de Ferri, un inmoble situat en l’esquelet industrial de la difunta mercantil Rodrigo Sancho.

Des de l’arribada del nou govern municipal, s’ha mostrat interés en la recuperació per a la població d’aquest edifici industrial que representa una part de la història del municipi.

Fonts municipals asseguraren que “coneixedors de les dificultats que comporta aquesta gestió, des del nou govern s’han anat fent xicotets passos que a poc a poc conduïsquen a la recuperació del que es considera un bé rellevant per al municipi”.

Un d’aquestos passos, va ser la visita per poder fer-ne una valoració. Aquesta mateixa setmana hi ha prevista una reunió entre representants de l’Ajuntament i els propietaris de l’edifici conegut com El Molí Vell. Un pas més cap a la recuperació.

Cal recordar que la superfície del conjunt arquitectònic del inmoble del Molí Vell, ocupa 4.436 m2 del patrimoni històric i cultural del municipi.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 3 =