Les obres del nou aulari de l’IES Josep de Ribera començaran a finals de novembre

Aquest matí ha tingut lloc una visita a la instal·lació per tal de definir l’inici de l’actuació, la primera en executar-se a Xàtiva mitjançant el Pla Edificant

Aquest dilluns ha tingut lloc una visita a l’IES Josep de Ribera en la qual han participat els regidors d’Obres i Serveis Públics Ignacio Reig i Ricardo Martínez, els arquitectes municipals, el director i el claustre de l’IES Josep de Ribera, la direcció d’obres i l’empresa encarregada de dur a terme els treballs per tal de preparar l’inici de les obres de construcció del nou aulari.

«Hem fet una primera reunió per coordinar l’inici de les obres, i la direcció del centre ens ha manifestat la voluntat de reduir al mínim les molèsties que les obres puguen ocasionar als alumnes, així com també el trànsit de vehicles pesats a través del pati de l’institut. Estem estudiant totes les possibles alternatives, ja que l’inici de les obres es produirà si tot va bé el proper dilluns 29 de novembre», ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig.

Les obres es van adjudicar el passat mes de juliol a la constructora alacantina Esclapés e hijos S.L, per un import de 1,05 milions d’euros, i es tracta de la primera actuació del Pla Edificant que es durà a terme a la ciutat.

Cal recordar que les obres consisteixen en la construcció d’un nou aulari de tres plantes, que comptarà amb sis aules generals d’Educació Secundària, tres de petit grup, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria. L’edifici comptarà amb 787 metres quadrats, dos accessos des de l’exterior, i connectarà amb la resta del complexe per la seua part superior.

No hay comentarios

Dejar respuesta