El CAX Triatló participa a la lliga de Clubs a Castelló

Els triatletes del CAX triatló participaren a la lliga de clubs a Castelló amb la modalitat de relleus mixtes.

Aquest cap de setmana la secció de triatló del Club d’Atletisme de Xàtiva va participar en el duatló. La competició es va disputar a Castelló de la Ribera en la modalitat de relleus mixtes siguent puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021. 

Un total de 100 equips formats per 400 duatletes, 200 dones i 200 homes, van ser els encarregats de disputar aquest tipus modalitat mixta. El nostre club va ser representants en aquesta prova amb un total de 2 equips.

A les 9.00 h del matí del diumenge es va donar l’eixida dels equips A, i 5 minuts després a la resta d’equips. Els participants van completar 2,9 km de carrera a peu, 5,6 km de ciclisme, i 1,3 km de carrera a peu, sent una xica la primera a participar. Seguidament és un xic el que completa el circuit per donar-li el relleu a l’última xica de l’equip. I per últim, és un xic l’encarregat de realitzar el mateix recorregut que la resta de companys i creuar la línia de meta.

Tota la gent va poder gaudir d’una emocionant competició tant els duatletes com el públic en general, ja que és un format molt atractiu i dinàmic, donant importància d’una manera igualitària a ambdós sexes. El bon oratge i l’ambient que es va crear va fer que aquesta jornada fóra un extraordinari inici de Lliga de Clubs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 1 =