Les Nits a la Fresca continuen aquest cap de setmana amb un concert i un espectacle familiar

La Banda Simfònica de la Nova serà protagonista el dissabte, mentre que diumenge es podrà gaudir de l’actuació «Save the temazo.org»

La programació del festival Nits a la Fresca, que es va iniciar el passat divendres amb el concert del cantaor xativí Pep Gimeno Botifarra, continua aquest cap de setmana amb dues cites més.

El dissabte 18 tindrà lloc al Jardí del Palasiet, a partir de les 22:30 hores, el concert «Ensembles Banda Simfònica. Grup Mozart», a càrrec de la Societat Musical Música Nova. Entre les peces que es podran gaudir es troba la Serenata nº10 «Gran Partita», de Wolfang Amadeus Mozart, i la Serenade in Es-dur op.7 de Richard Strauss.

L’altra cita prevista per a aquest cap de setmana tindrà lloc diumenge a les 20 hores al Jardí de la Pau. Es tracta d’un espectacle familiar, catalogat per la companyia com a «circ gamberro», i que porta per títol «Save the temazo.org», estrenat el passat mes de febrer. Es tracta d’una ONG que investiga les interrelacions entre la música, les emocions i la festa en general, amb un xou realitzat a diversos metres d’altura per canviar la percepció de la realitat.

Les entrades per als espectacles són totalment gratuïtes i estan disponibles a la Casa de Cultura, fins esgotar existències. La capacitat dels espectacles és d’uns 200 assistents, els quals hauran de facilitar les seues dades a l’hora d’adquirir els passes per tal de poder ser identificats en cas de detectar-se algun problema sanitari. No obstant, però, cal recordar que el festival es desenvolupa amb exigents mesures de seguretat, amb butaques pre-assignades i amb diferents hores d’accés per a evitar les aglomeracions, incloent control de temperatura a la porta.

No hay comentarios

Dejar respuesta