Les inscripcions del curs de Manipulador d’Aliments a Canals estan obertes

Totes les persones interessades a participar del curs Formació bàsica en higiene, manipulació d’aliments i control d’al·lergògens poden inscriure’s passant pel departament d’ADL de l’Ajuntament de Canals o amb el FORMULARI ONLINE (http://www.cdt.gva.es/cursosCDT/jsp/templates/inscripcion.jsf).

Aquest curs gratuït tindrà lloc al C. C. Ca Don José el dia 14 de novembre, de 9:00h a 14:00h. La data límit d’inscripció serà fins el 9 de novembre i sols cal presentar el DNI i el Darde.

La Regidoria de Promoció Socioeconòmica torna a apostar per aquest curs destinat tant a desocupats com a treballadors que estan inscrits en LABORA com a demandants de millora d’ocupació. En aquest cas, en el moment de la inscripció també s’ha de presentar l’última nòmina, el contracte de treball o l’últim rebut d’autònom.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, i alcalde de Canals, ha insistit en que “es torna a apostar per aquest curs destinat a desocupats i a treballadors del món de l’hostaleria per a millorar les oportunitats laborals”. A més, “cada any ha sigut un èxit i esperem que siga així una vegada més”.

Aquest serà el tercer dels quatres cursos acordats des de la regidoria de Promoció Socioeconòmica amb el Centre de Turisme de València (CdT). Tots aquestos cursos es realitzaran a Canals i de forma gratuïta per a tots els assistents.

Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb el departament d’ADL amb el correu info.adl@canals.es o amb els telèfons 962 240 126 i 664 518 773.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − siete =