Les històriques cites esportives de la Fira d’Agost han tornat al calendari en l’edició de 2021

El torneig de Tennis Orysol, l’Open de Frontennis i les proves ciclistes han tingut lloc a Xàtiva durant la primera quinzena del mes d’agost

La Fira d’Agost ha tornat a comptar en aquest 2021 amb els històrics esdeveniments esportius celebrats a la ciutat, i que s’han desenvolupat durant la primera quinzena del mes d’agost i els primers dies de Fira.

D’una banda cal destacar la tornada del Torneig de Tennis Orysol celebrat al club de camp Bixquert, en la seua XLII edició, que ha retornat al calendari després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. L’esdeveniment va començar el 31 de juliol i es va allargar fins el 8 d’agost, amb victòria final per al jove tennista italià Francesco Passaro després de véncer en la final a l’espanyol Iñaki Montes en un partit que es va allargar durant més de dues hores, i de guanyar a altre espanyol, en aquest cas Carlos López Montagud, en les semifinals. Montes, per la seua part, havia guanyat en la semifinal al francés Alexis Gautier, cap de sèrie del torneig i 493 ATP. També l’italià es va proclamar campió de dobles, junt a l’espanyol Imanol López, després de derrotar en la final als espanyols Benjamín Winter i Alberto Barroso.

Altre torneig que va finalitzar ahir després de d’onze dies de competició va ser el XXV Open de Frontennis Fira d’Agost celebrat pel club San Patricio, amb victòria de Joan Domingo i Ivan Martínez després d’imposar-se en la final a Álvaro Moreno i Víctor Molina. La partida pel tercer i quart lloc la van disputar Jorge Castro i Luis Lechuga que es van imposar a David Oliver i Oliver Martínez.

També ha tingut protagonisme en els primers dies de Fira el ciclisme. El diumenge 15 d’agost va ser el torn de Trofeu Escoles de Ciclisme Fira d’Agost organitzat pel Club Bicicletas Sanchis i el dilluns 16 va tindre lloc el 32º Trofeu de Ciclisme Fira d’Agost en les categories elit i sub-23 (prova Nacional Challenge de la Comunitat Valenciana) en la qual es va proclamar guanyador el ciclista Fernando Tercero (Eolo Kometa) amb un temps de tres hores, 29 minuts i 37 segons. Segon va ser el seu company d’equip Vicente Hernáiz i tercer l’anglés David Sutton.

A més a més, entre el 13 i el 14 d’agost també es va disputar al club de camp Bixquert el I torneig de pàdel 24h.

No hay comentarios

Dejar respuesta