Les Floretes a Xàtiva coneix tots els secrets de Sant Valentí i de l’art floral

Sant Valentí i les roses, el Dia dels Enamorats i el principal símbol de l’amor. Una tradició ben arrelada en la nostra cultura que se celebra el 14 de febrer i que segons diversos estudis té més de dos mil anys. En alguns països es coneix com a dia dels enamorats i en uns altres com el dia de l’amor i l’amistat.

Hi ha diverses teories que atorguen a aquesta data l’origen del Dia dels Enamorats. Una ben curiosa prové dels països nòrdics i assenyala que és durant aquestes dates quan s’aparellen i aparien els ocells, d’aquí ve que aquest període es veja com un símbol d’amor i de creació.

Les flors, com no, han estat molt unida a aquesta celebració. La rosa roja, per exemple, s’ha convertit en el principal símbol de l’amor i el seu obsequi ha creat un codi propi: una rosa roja és un ‘et vull’; amb dotze expressem ‘moltes gràcies’; quinze ens serveixen per a demanar perdó; amb díhuit, demanem matrimoni.

Però hi ha nombroses opcions per a expressar l’amor: les orquídies, que representen bellesa i admiració; la tulipa simbolitza la fidelitat o, si és roig, l’amor fogós; les margarides transmeten innocència i dolçor; la camelia, gratitud…

Amb més de 17 anys d’experiència, Les Floretes a Xàtiva coneix tots els secrets de Sant Valentí i de l’art floral: compta amb una àmplia gamma de rams, detalls florals o propostes personalitzades per a obsequiar no sols a la persona estimada, sinó també, com és cada vegada més habitual en els últims anys, reconéixer l’estima per familiars o amics pels quals es té un afecte especial.

Ems trobaràs en l’Avinguda Abú Masaifa núm. 14- Aquest dissabte obrim de: 9:30 h a 14:00 h. i de 17:00h a 20:30h. Domingo de 9:30 h a 14:00 h. i de 17:30 h a 20:30 h I dilluns a partir de les 9:00h del matí. Telèfon 96 228 18 98

No hay comentarios

Dejar respuesta