Les festes de Nadal obrin la Porta a Albaida

  • Demà dissabte a les 10.30 h en el Mercat d’Albaida tindrà lloc la inauguració de la IV Fira de la Porta del Nadal 
  • L’activitat comercial ve acompanyada d’actes culturals, tallers, sortejos de productes per comprar durant la Porta del Nadal, animació infantil, la visita d’un Patge Reial i d’Olaf

Les Festes de Nadal arranquen aquest dissabte a Albaida amb la ja consolidada fira de la Porta del Nadal. Un any més el comerç local es vesteix de gala per a rebre aquestes dates amb força junt amb les associacions i comissions festeres de la ciutat. El teixit comercial i empresarial aquesta vegada es dona cita amb una Fira multiespais, d’aquesta manera, al voltant i dins del Mercat Municipal se situaran les associacions locals i les tendes d’aquest, mentre que s’ha dissenyat un itinerari pels comerços de la ciutat en les seues botigues.

Com a novetat hi haurà una gimcana infantil pels comerços del circuit comercial, on s’haurà d’acudir almenys a sis d’ells on les criatures que hi participen rebran un obsequi per cada prova realitzada. La gimcana començarà a partir de les 12.30 h, però les famílies que vulguen decorar i personalitzar la seua borsa per a guardar els premis podran fer-ho a partir de les 11.00 h als tallers infantils.

La regidora de Promoció Econòmica, Pepita Vidal, ha explicat que “a Albaida tenim els millors productes de cara a les festes nadalenques, on les persones que ens visiten gaudiran tant d’alimentació, artesania, begudes, regals i decoració, entre altres activitats que van des de tardeo, animació i tallers infantils, cultura i molt més” i és que “la Porta del Nadal ja s’ha convertit en l’excusa per a començar els preparatius d’aquestes festes amb il·lusió i comboi”.  

L’alcalde de la ciutat, Alejandro Quilis, manifestava que “tenim un teixit comercial viu i potent que cal cuidar i protegir, en la pandèmia va ser més manifest, si cap, la necessitat de tindre serveis de proximitat, que són molt més sostenibles i fixen economia als nostres carrers” perquè “com solem diu un euro invertit al nostre comerç és un euro que va a pagar nòmines del nostre veïnat, en crear nous serveis i en omplir de somriures els aparadors d’Albaida, per això, anime a les albaidines i albaidins, així com a les persones d’arreu de les comarques centrals, que vinguen a passar-s’ho bé i a trobar els millors productes amb la millor atenció”.

Les compres realitzades durant el dia entraran en el sorteig d’un lot de productes del Mercat Municipal, que es realitzarà a les 14.00 h en tancar les portes, i d’un altre a les 20.00 h on qui faça compra en les botigues del recorregut comercial podran guanyar una fregidora d’aire o un robot aspirador.

La Porta del Nadal arrancarà a les 10.30 h amb una xocolatada amb mona i atraccions infantils. A les 12.00 h hi haurà dansa contemporània al carrer del Pòsit de la mà de la companyia Mar Gómez, amb “Slapstick”, a les 17.00 h tindrà lloc el “Tardeo” amb el grup “Sin Rastro”, a càrrec de la Comissió de Festes i a les 18.00 h pels carrers d’Albaida hi haurà una desfilada pel circuit comercial amb Baketà. També hi haurà la visita d’un Patge Reial, d’Olaf i un servei de fotografies gratuïtes com a record de la fira.

Per tant, és una Fira pensada per a tots els públics amb una forta implicació social on poder enllestir totes les compres per a Nadal. “Volem agrair tant al Mercat d’Albaida, a ACISA i a la resta de participants tota la seua voluntat per a any rere any fixar Albaida com a un punt d’inici d’aquestes festes tan estimades” ha conclòs Vidal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =