Aquest acte se celebra per evitar que ploga durant les festes josefinas

Les Falleres Majors de Xàtiva, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, acompanyades per la cort d’honor i acompanyant, van protagonitzar el dissabte la tradicional ofrena d’ous a Santa Clara en l’asil d’ancians. En l’esdeveniment van participar també les màximes representants de les comissions de la localitat, que van viure aquest acte amb il·lusió. “Ha estat un acte molt emotiu, especialment quan hem visitat als residents de l’asil”, manifestava Carla.

Amb aquesta ofrena es pretén evitar que no ploga durant els dies grans de les festes falleres. I és que tan solament falta un mes perquè els carrers de Xàtiva s’omplin de música i pólvora i vibren amb la festa que cada any duen a terme les comissions setabenses. Carla i Teresa estan preparades per sentir amb emoció i intensitat cada instant d’aquests festejos.


En Castellà:

Este acto se celebra para evitar que llueva durante las fiestas josefinas

Las Falleras Mayores de Xàtiva, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, protagonizaron el sábado la tradicional ofrenda de huevos a Santa Clara en el asilo de ancianos. En el evento participaron también las máximas representantes de las comisiones de la localidad, que vivieron este acto con ilusión. “Ha sido un acto muy emotivo, especialmente cuando hemos visitado a los residentes del asilo”, manifestaba Carla.

Con esta ofrenda se pretende evitar que llueva durante los días grandes de las fiestas falleras. Y es que tan solo falta un mes para que las calles de Xàtiva se llenen de música y pólvora y vibren con la fiesta que cada año llevan a cabo las comisiones setabenses. Carla y Teresa están preparadas para sentir con emoción e intensidad cada instante de estos festejos.

No hay comentarios

Dejar respuesta