Les Falles de Xàtiva protagonitzen la tradicional ofrena d’ous a Santa Clara

Aquest acte se celebra per evitar que ploga durant les festes josefinas

Les Falleres Majors de Xàtiva, Laura Martí i Carmen Pavia, acompanyades per la cort d’honor i acompanyant, van protagonitzar el dissabte la tradicional ofrena d’ous a Santa Clara al mateix convent 18 anys després, ja que cap altra fallera havia participat d’ell en aquest mateix recinte després de les falles de 2001. En l’esdeveniment van participar també les màximes representants de les comissions de la localitat, que van viure aquest acte amb il·lusió. A l’acte va estar present per primera vegada l’alcalde i president nat de la Junta local fallera Roger Cerdà i alguns membres de la corporació municipal.

ofrenda-huevos-8135Amb aquesta ofrena es pretén evitar que no ploga durant els dies grans de les festes falleres. I és que tan solament falta un mes perquè els carrers de Xàtiva s’omplin de música i pólvora i vibren amb la festa que cada any duen a terme les comissions setabenses. Laura i Carmen, estan preparades per a sentir amb emoció i intensitat cada instant d’aquests festejos.

L’abat de la Seu, José Canet, va presidir l’ofici religiós. I les cistelles amb ous van ser enviades després de la cerimònia a les germanes dels ancians desemparats, a l’asil de Sant Antoni.

[g-gallery gid=”47675″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + cuatro =