Les Falles de Xàtiva 2023 ja tener cartell anunciador

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha lliurat aquest divendres 16 de desembre els premis de les Jornades Culturals i dels primers banderins de l’any, corresponents als jocs de saló.

El cartell s’anomena «La Falla Municipal» de l’artista local Susanna Martínez Gomar, on ha representat les 19 comissions de la nostra ciutat.

A més, vam els guanyadors dels diversos concursos van rebre el guardó de la Flama de la Cultura, obra de Regala Un Ninot.

Regala Un Ninot, la marca de ninots fallers de Valua, ha estat l’encarregada de crear els trofeus de tots els premiats de les diferents categories d’aquests premis culturals. Obsequis, completament personalitzats i realitzats per artistes fallers amb un acurat treball en fusta, que representen la flama de la Cultura que les Falles mantenen viva. Jose Luis Platero i Kortexyz han estat els encarregats de realitzar aquests obsequis amb el disseny de Valen Alcalà.

Aquest treball pensat molt especialment per a Xàtiva, és un vincle entre l’essència de la festa, Patrimoni de la Humanitat, i el símbol que la representa i la fa única: la fusta i el foc. Creada, peça per peça, a través de les mans dels mateixos artesans que any rere any omplen amb de color i sàtira el seu enginy el cor dels fallers.

A més, en una aposta clara per l’impuls de la cultura fallera, Regala Un Ninot ha col·laborat amb el patrocini del premi de fotografia, fent lliurament al guanyador/a d’una parella de fallerets personalitzats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + nueve =