Les Falles de Xàtiva 2024 ja tener cartell anunciador

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha lliurat aquest dimecres 22 de novembre els premis de les Jornades Culturals i dels primers banderins de l’any, corresponents als jocs de saló.

El cartell s’anomena «Sempre Falla», de l’artista plàstic i il·lustrador Miguel Hache ha guanyat el concurs de cartells anunciadors de les Falles de Xàtiva organitzat per la Junta Local Fallera (JLF).

Miguel Hache (València, 1984) és un artista faller, especialitzat en falles infantils, graduat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i professor de la mateixa facultat. A més, és l’actual guanyador de la portada de llibret a la nostra ciutat juntament amb la falla Avinguda Selgas.

El concurs del cartell anunciador de les falles, dins de les seues Jornades Culturals i està dotat amb un premi de 500 euros . El jurat va estar compost pels artistes Alfredo Pardo, Rafa Morata i Cheles Martínez.

En el mateix acte també de va donar a conéixer als guanyadors del concurs de Fotografia «El món de les Falles», narrativa curta, postals nadalenques, o reels fallers i poesia satírica, tot seguit es va inaugurar l’exposició amb les obres seleccionades.

No hay comentarios

Dejar respuesta