Les Falleres Majors de València 2017 seran les encarregades d’exaltar a les màximes representants de Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà aquest diumenge l’exaltació de les Falleres Majors de Xàtiva, Andrea Torres i Nerea Serrano.

Malgrat que es tracta d’un acte del qual no es volen desvetlar molts detalls, des de la Junta Local Fallera de la ciutat han anunciat que les Falleres Majors de València de 2017, Raquel Alario i Clara Maria Parejo, seran les encarregades d’exaltar a les màximes representants del col·lectiu faller de Xàtiva.

Tal i com han relatat les Falleres Majors de Xàtiva, aprofitaren les festes de Nadal per reunir-se amb elles per tal de que pogueren preparar el seu discurs. Tant Andrea con Nerea han assegurat “estar molt contentes” ja que són dues persones que suposen un “referent” per a elles en el món de les falles.

Les Falleres Majors de Xàtiva afronten el dia de la seua presentació amb certa preocupació per l’oratge però molt il·lusionades. Ambdues han reconegut que esperen que siga “un dia molt emotiu”. Pel que fa a les seues corts d’honor asseguren també que estan “nervioses” però que igual que les seues mares estan sent un pilar fonamental.

 En referència als actes que han viscut fins a la data com a màximes representants del col·lectiu faller xativí, han destacat la recent visita a la Fira Internacional del Turisme i la participació en les festes de Sant Antoni de Canals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 6 =