Les dones del C.A. Ajos Xàtiva comencen la temporada amb quatre podiums

Fins a 4 corredores aconsegueixen podiums en la seva categoria en diferents proves celebrades a la comarca

Les dones del C.A. Ajos Xàtiva han començat amb especial força la nova temporada d’atletisme popular que oficiosament comença al setembre, amb fins a 4 corredores diferents aconseguint el podium en les seves respectives categories: Vicenta Bañuls, Mercedes Marí, Mª Carmen Cerdà i María López.

En la Volta a Peu a La Font de la Figuera (8’1K) Vicen Bañuls va ser la primera a aconseguir-ho, finalitzant 2a Màster F. Nacho Redondo, un dels corredors més prolífics del club, va aconseguir també podium en la prova, acabant 3er més ben veterà C. En la Volta a peu a Canals (7’1k), Mercedes Marí va pujar pel cap alt alt com a 1a veterana C, participant també Javier Márquez, Nacho Redondo (4t veterà C), Enrique Esteve, Nacho Benavent, Enrique Cambra, Mª Carmen Cerdà, Clemente Medina i Paco Aragonés. Finalment, en la Volta a La Granja de la Costera (7’5k) va haver-hi doblet femení, amb Mª Carmen Cerdà i María López com 2a i 3a Veteranes. Allí també van competir Nacho Redondo, Vicente Rovira, Enrique Cambra, Mer Marí, Paco Aragonés, Vicen Bañuls i Clemente Medina, finalitzant el club 4t en la classificació per equips.

També va haver-hi bona representació del club en la clàssica Volta a Peu a Novetlé (6’5k), amb fins a 10 membres, encapçalats per Ximo Llácer (34è absolut a un ritme de 3.44) i Emilio Descals (a 3.56), seguits per Nacho Redondo, Nacho Benavent; Adrián Gavidia; José Enrique Colomer; Paco Marí; Mercedes Marí; Clemente Medina i Vicen Bañuls. Així mateix, José Agustí va representar a Alls Xàtiva en el Fons Mónica Pont d’Albaida (10’9k).

Proves fora de la província de València

A més d’en aquestes proves celebrades als voltants de Xàtiva, el club Ajos també ha estat present en altres proves celebrades en localitats d’unes altres províncias diferents a la de València. Per doble partida a Alacant, en el Cross Nocturn de Villena (7k) on Nacho Redondo va finalitzar 5° veterà E a un ritme de 4.07; i el Cross del Fondó de les Neus (10k) amb José Barberá representant al club i finalitzant també 5° veterà C a un ritme de 4.08. Barberá, a més, ha competit al setembre en el 10k de Monreal del Camp (Terol) finalitzant 14è absolut, i en la Mitjana Marató per relleus de Vinyols i els Arcs (Tarragona).