La Mancomunitat La costera – Canal contracta durant un any a 7 persones desocupades

  • L’import de les subvencions ascendeix a 167.946,78 €.
  • Els plans serviran a l’entitat per a cobrir, durant 12 mesos, els llocs d’educació ambiental, màrqueting, administració, turisme, així com per a la captació i gestió de fons europeus.

La Mancomunitat La Costera – Canal ha rebut diverses subvencions l’import de les quals ascendeix a 167.946,78 €.
En concret, gràcies al Programa «EXPLUS 2022», dins del marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus, l’entitat ha contractat a 3 persones desocupades de, almenys, trenta anys, en les àrees d’educació ambiental, màrqueting i administració. L’import d’aquesta subvenció ascendeix a 67.621,08 euros

Segons declaracions de la presidenta M.ª José Tortosa «des de l’entitat volem oferir l’oportunitat de poder treballar a aquelles persones que es troben en aquest col·lectiu d’especial dificultat, alhora que millorar el seu currículum de cara a una futura incorporació en el mercat laboral».

D’altra banda, gràcies al programa «ERTEFE 2022», l’entitat supramunicipal reforça la seua plantilla mitjançant la contractació de dues persones per a gestionar la captació i gestió de fons europeus, la qual cosa permetrà «aconseguir totes les oportunitats d’inversió possibles per a ajudar tant a la mateixa administració com a aquells municipis mancomunats amb menys recursos», ha indicat Tortosa. Es tracta d’una subvenció rebuda de la Generalitat Valenciana dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència amb un import que ascendeix a 45.854€.

Finalment, l’entitat també promou l’ocupabilitat juvenil contractant a 2 joves, menors de 30 anys, que realitzaran les funcions d’administració i turisme.
Es tracta d’unes incorporacions s’emmarquen en l’execució del programa de foment d’ocupació «EMPUJU 2022» en el qual gràcies a Labora i al finançament del Fons Social Europeu (FSE) de la Unió Europea l’entitat rebrà 54.471,70 €.

Referent a això ,Tortosa ha ressaltat que «aquesta ajuda volem que els més joves del territori tinguen la seua primera una oportunitat laboral amb nosaltres i, amb totes elles, reforçarem aquells serveis que oferim a la ciutadania».

No hay comentarios

Dejar respuesta