Les ajudes Parèntesi del Pla Resistir a Xàtiva superen ja els 250.000 euros

Aquest dilluns s’han aprovat en Junta de Govern 21 noves sol·licituds per un valor total de 49.961 euros

La Junta de Govern municipal ha aprovat aquest dilluns el cinquè pagament de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir, amb un import total de 49.961 euros repartits entre vint-i-una noves ajudes per a negocis i establiments afectats per les restriccions imposades per la pandèmia.

D’aquesta manera són ja un total de 102 les sol·licituds que s’han aprovat pel que fa a aquestes subvencions que s’atorguen conjuntament per part de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, amb un import que arriba ja als 253.821 euros.

En aquest pagament que s’ha aprovat hui, les ajudes han oscil·lat entre els 1.780 i els 3.800 euros, mentre que s’han desestimat un total de dotze sol·licituds per tractar-se de negocis amb domicili fiscal fora de Xàtiva, no complir amb el tipus de negocis als que van dirigides aquestes subvencions o tractar-se de societats civils.

A més d’aquestes ajudes Parèntesi del Pla Resistir, l’Ajuntament també ha aprovat un total de 112 subvencions corresponents al Reactivem Xàtiva per valor total de 181.257 euros. En total, entre aquest dos tipus de subvencions, són 435.078 euros els invertits directament per a ajudes vinculades a la reactivació econòmica dels establiments i comerços de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 + once =