Les Agustines Descalces obrin al públic el seu betlem monumental en el monestir de Benigànim

El monestir de la Immaculada Concepció, San José i Beata Inés, regit en la localitat valenciana de Benigànim per les religioses Agustines Descalces, acull el tradicional pesebre monumental instal·lat a la seua església que podrà visitar-se fins al pròxim 6 de gener.

El pesebre va ser inaugurat i beneït el passat cap de setmana per Antonio Martínez López, rector de San Miguel de Benigànim, i gran part del seu decorat -les muntanyes, palmeres i llocs del mercat- ha sigut elaborat manualment per les religioses de la comunitat, han confirmat des del monestir.

Enguany el pesebre, amb més de 130 figures, algunes d’elles amb moviment, i amb il·luminació en totes les cases, ocupa un total de quinze metres quadrats de superfície “repleta de personatges” i incorpora com a novetat “la part d’Egipte, amb figures, un temple i un obelisc”, han explicat.

Des de la comunitat d’Agustines Descalces de Benigànim conviden a tots les persones que ho desitgen a visitar-ho “per a resar al costat del betlem i acompanyar als àngels en el càntic del Gloria” i agraeixen “la col·laboració de dues belenistas d’Alcoi que ens han ajudat en la instal·lació”. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a diumenge, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta