Els líders de les formacions polítiques que integren l’equip de govern (PSPV-PSOE, EU i Compromís) han comparegut hui a la nova sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva per respondre a les preguntes dels periodistes al voltant dels fets ocorreguts ahir en relació a l’entrada a la Casa de la Ciutat d’agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO).
diaridigital.es-roger-cerda-1 En la seua al·locució, l’alcalde Roger Cerdà va recordar que la investigació policial respon a “fets que nosaltres ja denunciàrem quan estaven a l’oposició. Inclús en el cas de la plaça de bous ens personàrem en el procés com a acusació particular”. L’alcalde va recordar que “estarem vigilants i revisarem tots els expedients per tal d’oferir la màxima col·laboració a la justícia. Esperem que aquestos fets s’aclarisquen fins a les últimes conseqüències i que el pes de la justícia caiga sobre els presumptes corruptes”.
diaridigital.es-miquel-lorente-5El primer tinent d’alcalde Miquel Lorente va començar dient que “robar mai no pot eixir gratis. Venim d’una època que té massa factors negatius per a la ciutat. El resultat de 20 anys govern del Partit Popular és que la UCO entre a l’Ajuntament de Xàtiva, la qual cosa suposa de nou una vergonya per als veïns. Com a grup municipal, estem en contacte amb la persona que ho va destapar tot, la diputada provincial Rosa Pérez i estàvem sobre avís que açò podia ocórrer”.  Segons Lorente, “la gent ha d’estar tranquil·la, que ací hi ha un equip de govern que treballa per a que açò no torne a passar mai més. Continuarem col·laborant amb les forces de seguretat i informant a la població”.
diaridigital.es-cristina-suñer-1Per la seua banda, Cristina Suñer, segona tinent d’alcalde, ha assegurat que “m’agradaria que hui estiguera assegut ací Alfonso Rus per mirar-lo als ulls i recordar-li tantes vegades que ens ha insultat i que ens ha faltat al respecte, tantes vegades que, quan parlàvem de corrupció, ens acusava de faltar a la veritat”. Suñer, metafòricament, ha conclòs que “era inevitable que la UCO acabara arribant a casa de l’amfitrió de la taula”. La segona tinent d’alcalde ha finalitzat la seua intervenció adreçant-se a la portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament, Mº José Pla: “Deixe de dir-nos que va ser vostè qui es va presentar com a cap de llista. Rus va ser el candidat del PP amb el suport de tots els que estan ara al grup municipal. Són ells qui han de contestar a les preguntes ara. Són els responsables polítics d’haver mantingut una situació, perquè els sobrecostos els hem pagat tots els veïns de Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 4 =