L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Canals retira les competències a Antonio Manuel Orea

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Canals retira les competències a Antonio Manuel Orea Pedraza per pèrdua de confiança en les seues funcions.

El darrer dijous 12 de juliol, abans de la celebració de la Junta General de Risoncha SLU., i del posterior Plenari Ordinari de la Corporació, l’equip de govern municipal es va reunir per a tractar, entre d’altres, la situació actual de l’empresa pública després de l’Informe d’Auditoria sol·licitat el darrer abril i del resultat negatiu dels comptes anuals de 2017 reformulats fa unes setmanes en un Consell de la mercantil pública.

En esta sessió de treball dels 9 regidors membres de l’Equip de Govern Local, es va comunicar al regidor de Patrimoni i Hisenda, ex delegat de RISONCHA SLU, que en data 16 de juliol de 2018, li se retirarien les dos delegacions que ostentava, sent substituit de la Junta de Govern Local i per tant, assumint el càrrec de 2n Tinent d’Alcaldia, el company Andreu Lluch, regidor també del Grup Municipal del PSOE Canals.

Hui dilluns s’ha signat la resolució d’Alcaldia fent efectiu este acord majoritari pres la darrera semana, delegant les àrees de Patrimoni en el regidor de Gent de Canals, Manu Sanchis Polop, 3r. Tinent d’Alcalde i actual delegat d’Urbanisme, i la d’Hisenda en Joan Carles Pérez Pastor, actual 1r. Tinent d’Alcalde i responsable de les àrees de Modernització, Personal i Aigües.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + tres =