300 xiquets i xiquetes participen a l’Escola Esportiva municipal d’estiu en Xàtiva

 L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Esports Pedro Aldavero i alguns altres membres de la Corporació Municipal han visitat aquest matí l’Escola esportiva d’Estiu que es celebra a la Ciutat de l’Esport des del passat 25 de juny fins el proper 10 d’agost.

escola-estiu-1-diaridigital.esAquesta XXXV edició, que compta amb més de 300 xiquets i xiquetes inscrits, es divideix en set setmanes que es poden escollir de manera independent. El preu setmanal de l’Escola Esportiva, que té un horari de 9:30 a 13:00 hores, és de 23,10 euros, i a més a més cap la possibilitat d’acollida una hora abans (8:30) o fins una hora després (14 hores) amb un suplement de 5 euros, podent fer així deures o altres activitats. El servei d’autobús setmanal -amb un mínim de 25 alumnes- és de 13,5 euros.

Durant el matí els xiquets i xiquetes realitzen jocs i activitats diverses en les àmplies instal·lacions de la Ciutat de l’Esport, i a més a més tenen servei de piscina per poder refresca-se i realitzar activitats aquàtiques. Als assistents, que van dels 3 als 16 anys i es troben dividits per grups d’edat, se’ls regala una camiseta i una gorra.

escola-estiu-2-diaridigital.es«Aquest és un servei que està més que consolidat i estem molt contents de poder oferir-lo als pares, mares i xiquets de la nostra ciutat. Esperem que seguisca amb la mateixa afluència de gent i que tot aquell que el necessite sàpiga que els xiquets estan ben atesos i gaudint de diferents activitats esportives i de la piscina, amb monitors professionals que estan damunt d’ells i fan que tinguen un estiu molt més entretingut que quedant-se a casa», ha declarat a la visita l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, ha destacat per la seua part l’augment d’inscrits: «ara mateix hi ha 270 xiquets i xiquetes però al llarg de les setmanes en passaran més de 300. S’ho estan passant molt bé i des de la Regidoria d’Esports seguirem apostant per aquest projecte, que compta amb dos setmanes més de les que solien oferir-se anteriorment arribant fins la meitat d’agost. Volem ajudar a les famílies per a que tinguen on deixar els xiquets, i fer que aquests gaudisquen durant les vacances».

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + tres =