L’equip de govern de la Font lamenta que la portaveu del PP aprofite els plens per llançar atacs homòfobs

Dilluns es celebrava a la Font de la Figuera el segon ple extraordinari convocat a petició del grup Popular durant 2016. Unes sessions en què, segons l’equip de govern, “este partit aprofita per llançar acusacions parcials o falses que no fan més que crear confrontació, fent una oposició molt poc sana”.

Juntament amb la insistència per parlar del passat, els atacs homòfobs s’han acarnissat amb l’alcalde Vicent Muñoz, obertament homosexual, en el què assegura “és el tercer ple en que ha d’aguantar certs comentaris de tan mal gust per part de la portaveu del grup Popular”.

El portaveu de l’equip de govern, Mariano Ferriz, així com la resta de membres que han intervingut en la sessió plenària sol•licitada pels populars per “precs i preguntes”, ha afirmat que es necessita temps per poder treballar i que els obstacles administratius del PP, i especialment de la portaveu, Mª José Penadés, no fan més que perjudicar la vida de l’ajuntament, del poble, i de les persones que en ell vivim i volem conviure.

Ferriz, tenint en compte que l’oposició té dret a fiscalitzar l’acció de govern, ha afirmat que “el primer que hauria de fer per poder fiscalitzar és deixar fer” al mateix temps ha lamentat que la portaveu del PP ataque personalment als membres del govern, i tot seguit demanà respecte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =