L’empresa pública de Canals, Risoncha, obté més de 27.000 euros de benefici

La Junta General de l’empresa pública Risoncha ha aprovat els conters anuals amb un benefici que supera els 27.000 euros.

Aquestos beneficis han possibilitat, tal i com expliquen fonts d’aquesta empresa pública, “millorar el lloc de feina dels treballadors ja que s’ha pogut augmentar en un 25% la jornada laboral de les treballadores que netegen els edificis públics municipals, a més de consolidar com a llocs indefinits, als treballadors del Centre Especial d Ocupació, que també depenen de l´empresa Risoncha”.

Segons declarava el regidor d´esta empresa pública, Toni Orea, “per primera vegada , Risoncha ha repartit part dels seus beneficis entre els seus treballadors i a més per decisió dels mateixos s´ha constituït un fons especial de discapacitat per millorar la situació futura d’aquestos. Mentre, les treballadores de neteja d´edificis públics han rebut una paga extraordinària gràcies a aquest superàvit”.

Orea afegia, que “les dades de Risoncha són molt possitives perquè malgrat incrementar substancialment el cost de personal s´han mantás els beneficis d’altres anys”.

No hay comentarios

Dejar respuesta