El pati a l’aire lliure de la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir en la vesprada del dilluns,  l’acte de presentació oficial de la Reina de la Fira 2017 Laura Hernández Fernández i de la seua cort d’honor Sheyla Torregrosa Sanchis, Sara Boscà Maseres, Rebeca Bonet Giménez i Sara Trujillo Albiol; així com dels seus acompanyants Jorge Cerveró Tormo, Ignacio Gómez Borredá, Pablo Jornet Gómez i Antoni Vidal Remón.

IMG_3273La nova Reina de la Fira va estar recolzada per familiars i amics així com per membres de la corporació municipal, encapçalats per l’alcalde Roger Cerdà, i la Reina de la Fira de 2016, Alexia Úbeda, i les seues dames i acompanyants.

Visiblement emocionada, Laura es va adreçar als presents per tal d’agrair la confiança dipositada en ella i en la seua cort i acompanyants per tal de representar a la ciutat es un esdeveniment tant important com la Fira d’Agost. A més, va aprofitar l’ocasió per tal de convidar a veïns i visitants a participar en la festa.

IMG_3291Per la seua banda, l’alcalde del municipi va assegurar que “Laura ha donat mostres de a seua simpatia i afabilitat” i la va convidar, a ella i a la seua cort, a “viure al màxim tots els moments del vostre regnat”. En aquest sentit va afegir, “penseu que és un regal que us fa la vida i sentiu-vos afortunades i afortunats”.

[g-gallery gid=”28553″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − dos =