L’Associació Veïns de Bixquert demana al veïnat que els contenidors no es convertisquen en abocadors

L’Associació Veïns de Bixquert a través de les xarxes socials, llança un missatge als veïns i veïnes de Bixquert, demanen-los més civisme a l’hora de depositar trastos, fem i deixalles als contenidors.

Una vegada més des de l’Associació hem de demanar als veïns de Bixquert un poc de civisme.

bixquert-basura-1-diaridigital.es«És cert que, des de l’associació hem mantingut durant anys diferents reunions amb regidores, regidors i tècnics municipals per poder millorar els serveis del dia a dia a les diferents zones de Bixquert. Volem que siga una prolongació de Xàtiva quant a serveis municipals. No volem ser més que ningú però tampoc menys.

Però també és cert que els veïns i veïnes hem de col·laborar perquè Bixquert siga de tots i per a tots. No sols pel nostre entorn natural, també per evitar plagues o per reduir el canvi climàtic cada vegada més accentuat.

És obvi que caldrien contenidors d’esporga en diferents zones però això ja a ens han dit que no pot ser. De moment es contracta una empresa privada per a la recollida puntual d’aquestes deixalles. Hem demanat en diverses ocasions una licitació específica per resoldre aquest problema.

bixquert-basura-4-diaridigital.esCal responsabilitat i voluntat política però també fer bon ús dels contenidors per part de veïns, veïnes i gent que sols va a Bixquert de temporada.

No podem tindre un entorn net sense la col·laboració i implicació de tots i totes, fent un ús correcte dels contenidors. Perquè com podeu veure a les imatges d’aquests últims dies, és vergonyós l’estat d’abocador incontrolat que s’estan convertint els contenidors de fem. Cal respectar les normes d’ús dels contenidors.

Cal recordar que tenim a la nostra disposició del telèfon per a la recollida de residus i també de l’Ecoparc Mòbil.

NO deixem que aquest estiu Bixquert siga un abocador incontrolat. A més a més, el perill d’accidents o incendis que podem provocar».

I recordeu Bixquert és de tots.

bixquert-basura-5-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta