L’artesà xocolater Mario Padial visita el centre ocupacional per endolçar els nadals

Sembla ser ahir quan el Centre Ocupacional va tindre el primer contacte amb Mario Padial, xocolater artesà de la Pobla Llarga. Una relació que va ser fruit de les casualitats, una persona de pràctiques que havia treballat en la xocolateria, la carrera popular com a excusa i amb les medalles de xocolate com a resultat. Açò va donar pas a un treball que el centre ocupacional va realitzar per a Mario Padial per a la campanya de nadal, amb les caixes dels torrons muntades com a resultat final. Dos anys en els quals el propi Mario no havia estat al propi centre ocupacional.

Hui, i amb motiu de les festes de Nadal que s’apropen, com una forma d’agraïment per la tasca que el centre ha fet amb la seua empresa de xocolates ens ha visitat per endolçar a totes les usuàries i usuaris amb un esmorzar i un detall nadalenc dels productes que ell elabora. Ha estat el propi artesà qui ha preparat el dolç i els ha servit a cadascuna de les persones usuàries i monitors/es del centre. Un detall que pren més valor d’una persona amb gran reconeixement internacional i que ha demostrat la seua sensibilitat i estima per les persones.
Mari Carmen Estrela, una de les monitores que ha estat en tot moment en el servici de l’esmorzar comentava que “el fet de que persones com Mario, tan properes, tan accessibles i amb tanta sensibilitat fan que el nostre treball prenga més sentit. Al final es crea una sinèrgia que provoca un resultat en benefici de la societat. Eixe tipus de persones són les que fan falta en el carrer. Sols tenim paraules d’agraïment”.

No hay comentarios

Dejar respuesta