La iniciativa ‘Ciutat reciclada’ del COR, ha fet realitat l’arbre més sostenible de grans dimensions conegut fins al moment a Xàtiva. Amb una alçada de 7 metres, 3 metres de diàmetre de base i 6000 botelles de plàstic utilitzades per a la seua elaboració, compta amb la col·laboració dels col·legis de Xàtiva: Beato Jacinto Castañeda, Gozálbez Vera, Taquígraf Martí, Martínez Bellver, La Inmaculada i Attilio Bruschetti.

arbol-COR-0-Diaridigital.esL’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’Alcalde de Xàtiva i President del COR, Roger Cerdà, a més de les regidores de Medi Ambient, Pilar Gimeno, així com alguns membres de l’Ajuntament com, Chelo Angulo, Cristina Suñer i Empar Penedes.

Des del COR, i, en paraules del seu president, Roger Cerdà, ‘volem agrair la feina dels 31 col·legis implicats dels tres municipis Xàtiva, Gandia i Oliva, el alumnat, protagonista indiscutible, ha fet una gran feina recollint botelles i participant en els tallers de confecció i muntatge, resultant d’aquest esforç aquests impressionants arbres’.

arbol-COR-2-Diaridigital.es

arbol-COR-3-Diaridigital.es

arbol-COR-5-Diaridigital.es

arbol-COR-4-Diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 7 =