L’ampliació de la carretera de Vallés comptaria amb una via per a vianants i ciclistes

El passat divendres, la Conselleria d’Obres Públiques va albergar una reunió per a tractar sobre el projecte de millora de la carretera CV 567, que transita entre Xàtiva, Vallés i Cerdà. Aquesta obra està consignada en els pressupostos 2020 de la Generalitat amb prop d’un milió d’euros. Assistiren els alcaldes de Vallés i de Credà, Javier Sisternes i José Luis Gijón, així com el regidor de Manteniment del Medi Urbà, Ricardo Martínez.

Al projecte d’obres, que ja es troba redactat, s”han introduït algunes millores, com ara una via per a ciclistes i vianants, que transcorrerà paral,lela a la plataforma de la carretera, des de Xàtiva a Cerdà passant per Vallés. S’estudia la necessitat de la declaració d’impacte ambiental per part de la Conselleria de Medi Ambient.

El regidor Ricardo Martínez ha declarat que “El projecte és fer un a carril bicipeatonal, des de Xàtiva (segurament les pereres) passant per Vallés i fins a Cerdà. S’aprofitaria la carretera actual de Vallés, ampliant-la fins a 6 metres la que hi ha ara i afegint un carril ciclopeatonal de 3 metres. Es suavitzaràn les curves actuals. Permetrà millorar la seguretat viària en general i connectar amb la nova via verda de Xàtiva, la ruta en bici que hui va d’Annauir a l’Olleria i bixquert i connectar també en les rutes que des de la Granja i Canals enllacen amb la resta de la comarca fins a la Font de la Figuera. Es faria una rotonda d’enllaç en Cerdà i una connexió des del camí de la Granja fins a les pereres, en el que hi ha ja una plataforma quasi feta, a la vegada que també uniria la via verda prevista des de Carcaixent passant per Xàtiva fins a tots aquestos pobles”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + dos =