La Casa de la Cultura albergarà aquest mes d’agost la IX Mostra de pintors i escultors xativins

La inauguració tindrà lloc aquest dijous 6 d’agost i es podrà visitar fins a finals de mes

El proper dijous 6 d’agost s’inaugura a la sala de les columnes de la Casa de Cultura la IX Mostra de pintors i escultors xativins, que es podrà visitar fins al 29 d’agost. Aquesta mostra ha perdurat en el temps des que en 1975 sorgira l’embrió del que després seria l’actual aplec de persones amb l’afició de manifestar el seu esperit artístic.

«Pensem que sempre és positiu el recolzament de qualsevol manifestació cultural, siga d’àmbit més popular o de caire més racional, i si amb ella es potencia l’art local, millor que millor», manifesten els organitzadors de la mostra, els quals asseguren que «potser trobarem que els sentiments i les reflexions que es mouen a partir de la visita proporcionen certes fortaleses mentals per encaixar millor aquesta desagradosa nova realitat».

En la relació de participants es troben 41 pintors i pintores, i 8 escultors i escultores que s’enfronten al repte de fer art en temps de coronavirus. «Vivim temps incerts i difícils, i si aquesta mostra fa un any era un acte més que afegir a les celebracions de Fira, les circumstàncies han fet que siga una de les poques cites culturals que es poden mantenir al calendari d’aquest estiu, amb la nova normalitat», apunten des del col·lectiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + 9 =