L’Alcúdia de Crespins trau a licitació l’adequació del pati de butaques de la Casa de la Cultura

L’Alcúdia de Crespins.-08 de maig 2024.- L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins licitarà en els pròxims dies les obres de la Casa de la Cultura. Núm. OBRA 97-PI 2022-2023 Adequació del Pati de butaques de la Casa de la Cultura per 252.000 -subvenció de la Diputació de València amb el Pla Provincial d’Inversions 2022-2023.
L’Ajuntament, després de dos anys amb les obres parades, per la modificació del projecte, haurà d’aportar del pressupost municipal la quantitat de 39.148,57 €. Tenint ja aprovat el projecte per la Diputació de València i acabades les pliques, en pocs dies sortirà a licitació pel pressupost total de 291.636,72 €. IVA inclòs.
Les obres consisteixen en l’adequació completa del pati de butaques de la Casa de la Cultura. En el projecte s’estableix com a programa bàsic les obres necessàries per a l’adequació del pati de butaques de la casa de la cultura amb els següents requisits: Ignifugació de l’estructura de coberta, instal·lació de renovació d’aire, creació d’un aforament estimat de 300 places, nou espai tècnic per a control de so i il·luminació, possibilitat de reducció d’aforament de sala per a actes de menor grandària, renovació de la instal·lació elèctrica de la sala, i renovació dels acabats de la sala. El termini d’execució serà de 6 mesos.

No hay comentarios

Dejar respuesta