L’Alcúdia de Crespins trasllada al Crist de l’ermita a l’església amb una plataforma mòbil

Malgrat que no estan sent unes festes tradicionals s’ha programat un ampli ventall d’actes culturals com concerts i teatres

L’Alcúdia de Crespins ha viscut aquest cap de setmana l’inici d’una Edició Especial de Festes 2021 en la que s’han programat diferents actes culturals, pirotècnics i religiosos, sempre tenint en compte les mesures de seguretat vigents per la pandèmia.

Però, sens dubte, i després d’un llarg cap de setmana d’espectacles per a grans i menuts, ahir dilluns va tindre lloc l’acte més especial de les festes amb el trasllat del Santíssim Crist del Calvari des de l’ermita a l’església de Sant Onofre, després de dos anys. Malgrat que no va ser una «baixà» del Crist tradicional i sí diferent, el trasllat amb una plataforma mòbil recorrent el seu itinerari tradicional i altres carrers del nucli urbà va ser emotiu i especial per a totes i tots els alcudians.

Els actes programats per la Regidoria de Cultura i Festes es reprendran dijous amb el concert de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins que tindrà lloc al patí de la Sénia a les 20 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta