L’Alcúdia de Crespins tanca la Campanya de Nadal repartint més de 2.000 euros en premis i xecs regals

El passat dilluns, 4 de gener, va tindre lloc l’últim sorteig de la Campanya de Nadal de 2020 per part de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins. En ell es van sortejar els xecs regal amb tres primers premis de 100, 75 i 50 euros i 15 més de 20 euros entre tots els cupons emplenats en cadascun dels establiments participants de la campanya d’enguany.

En total l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha repartit més de 2.000 euros en xecs regals en la campanya de suport al comerç local “Ara més que mai, per Nadal compra el comerç local”, una iniciativa amb la qual s’ha fomentat l’activitat del teixit comercial del municipi donant premis i ha animat els veïns i les veïnes de la localitat a consumir en els establiments locals tan afectats per la crisi sanitària de la Covid-19.
Des de la regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, Pedro Garcia León, hi ha agraït la implicació dels comerços, més de 90 a més a més de les parades del mercat ambulant i el mercat municipal, per dur endavant la Campanya de Nadal, i també ha volgut donar les gràcies a totes les veïnes i veïns que han fet les seues compres als comerços locals recolzant d’aquesta forma al xicotet comerç-
Així mateix, enguany s’ha organitzat amb un gran èxit de participació el primer Concurs de decoració nadalenca de balcons i terrasses al carrer. Una iniciativa que s’espera repetir el pròxim Nadal amb un augment la dotació econòmica dels premis al mateix temps que es pensa ampliar amb un concurs de decoració de carrers.

No hay comentarios

Dejar respuesta