L’Alcúdia de Crespins signa un conveni amb la Diputació per al manteniment de l’Escola d’Adults

El President de la Diputació, Jorge Rodríguez, i l’ alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, han signat un conveni de col·laboració per al manteniment del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.

El conveni, amb una durada d’un any, pretén aconseguir major rendibilitat dels recursos i afavorir la interacció amb els majors per mitjà d’un programa comú d’oferta de serveis en el municipi de l’Alcúdia de Crepins. Amb açò s’afavorix a més les activitats educatives i formatives establides des de la Diputació de València.

Entre els objectius del conveni destaca el desenvolupament d’un pla d’actuació de coneixements específics per a professionals de la Formació a Persones Adultes col·laborant conjuntament amb el Centre de Recursos i Educació Contínua de la Diputació de València.
A més, amb aquest acord es buca mantindre operatiu el centre de majors on es realitzen tot tipus d’activitats culturals i de formació dotant-lo dels mitjans materials i humans que necessita .

Finalment, l’alcalde Garrigós ha destacat la tasca que per a un municipi com el de l’Alcúdia de Crespins du a terme un centre de majors d’estes característiques i es felicita pel conveni signat amb la Diputació per a este manteniment i la dotació del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 5 =