Canals consulta als ciutadans sobre la ubicació de bancs i papereres

La regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Canals, amb la col·laboració de la regidoria de Govern Obert, ha posat en marxa una enquesta a través de l’aplicació mòbil Canals Connecta perquè els ciutadans facen saber en quina zona o barri de la població troben a faltar bancs o papereres.

L’enquesta consisteix a escolllir una zona concreta d’entre totes les opcions proposades o bé indicar-ne una nova amb un suggeriment. Es pot trobar a la secció «Participació», dins de l’app i es podrà votar fins al pròxim 31 de juliol.

«Amb aquesta iniciativa volem donar veu al conjunt de la ciutadania en les actuacions que es duen a terme respecte al mobiliari urbà i involucrar-los en la presa de decisions», ha manifestat Mai Castells, regidora de Serveis Municipals. Per la seua banda, des de la regidoria de Govern Obert es considera que l’app Canals Connecta és un mitjà «molt aprofitable en matèria de participació i aquesta és una bona oportunitat per a potenciar-la», segons apunta el regidor de l’àrea, Andreu Lluch.

Cal recordar que l’aplicació per a telèfons mòbils canals connecta és gratuïta i molt fàcil d’utilitzar. Es pot descarregar en l’App Store i en Google Play i inclou notícies, agenda i bans municipals, entre altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta